Oynatma Listesi
MAGAZİN

Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi

Spice Girls üyeleri, ünlülerin akın ettiği dünya yıldızlarından olan futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 50. doğum günü partisinde buluştu. Spice Girls üyelerinin sahne şovunu David Beckham, Instagram hesabından yayınladı.

Futbol kariyerinin yanında dergi kapaklarından ve reklamlardan da tanınan David Beckham ve ilk görüşte aşık olduğunu söylediği eşi Victoria Beckham (önceki soyadı Adams) 25 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Çift, gerek lüks yaşantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminin konuşulan isimleri arasına giriyor.

TALİHSİZ KAZA!

En az David Beckham kadar ünlü olan Victoria Beckham, sosyal medya hesabından eşini ve çocuklarını sık sık paylaşıyor. Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan ünlü isim, geçtiğimiz ay spor yaparken ayağını kırmıştı.

HABERİ EŞİ DUYURMUŞTU

Victoria'nın hayranlarını üzen haberi David Beckham duyurmuş, "Görünüşe göre eşimin spor salonundaki küçük kazası temiz bir kırılmaymış" ifadelerini kullanmıştı.

50 YAŞINA GİRDİ

Sosyetik güzel Victoria Beckham, 50 yaşına girdi. Ünlü isim Londra'da bir mekanda doğum günü partisi düzenledi. Geceye birçok tanınan isim katıldı ve eski grup Spice Girl partide tekrar buluştu.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

Spice Girls'in 5 üyesi Mel B, Mel C, Emma Bunton ve Geri Halliwell, Victoria Beckham'la sahneye çıkarak grubun ünlü "Stop" şarkısını söyledi. O anları David Beckham, sosyal medya hesabından yayınladı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Geceye Tom Cruise, Guy Ritchie, Jason Statham, Marc Anthony, Eva Longoria gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER