Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MISIR DIŞİŞLERİ BAKANI'NI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti. Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry görüşme için saat 17.00 sıralarında çalışma ofisine geldi. 17.30 sıralarında başlayan görüşme sona erdi.

Görüşmenin detaylarıyla ilgili İletişim Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri’yi İstanbul’da kabul etti.

Görüşmede Türkiye ve Mısır ikili ilişkileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarıyla ilgili gelişmeler ile küresel ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları sürdükçe gerilimin ve çatışmaların bölgeye yayılma riskinin bulunduğunu söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER